За CVC Capital Partners перспективата за листване на търговеца на

...
За CVC Capital Partners перспективата за листване на търговеца на
Коментари Харесай

Как CVC се бореше за преобразяване на печалбите в търговеца на дребно за красота Douglas

За CVC Capital Partners вероятността за листване на търговеца на дребно Douglas на фондовата борса във Франкфурт е светлина в края на тунела, след съвсем десетилетие благосъстоятелност на първокласната група за хубост чието показване беше всичко друго, само че не и положително.

Базираната в Люксембург CVC купи Douglas, чиито корени датират повече от два века, от съперника Advent International през 2015 година с проекти за разгръщане на основаната в Дюселдорф верига.

Но продължителността на собствеността на CVC надалеч надвиши нормата за компанията, отразявайки неприятното показване на Дъглас по време на пандемията и възходящия дълг. Веригата е осъществила облага единствено два пъти, откогато групата за изкупуване я закупи, и е натрупала загуби от 1,7 милиарда евро от 2014 година насам, съгласно документите на компанията.

За CVC инвестицията на Дъглас „ не е била проява от финансова позиция “, сподели човек, осведомен с вътрешните полемики на PE групата, пред Financial Times, добавяйки, че п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР