За четвърти пореден път ще бъде отбелязан Денят в памет

...
За четвърти пореден път ще бъде отбелязан Денят в памет
Коментари Харесай

Отбелязваме Деня в памет на загиналите мотористи

За четвърти следващ път ще бъде маркиран Денят в памет на починалите мотористи и в поддръжка на потърпевшите мотоциклетисти.
Ежегодното събитие обичайно се организира в третата неделя на месец септември и тази година ще е на 15 септември. То ще се организира в няколко български града.
Моторист почина при злополука на пътя Кюстендил - София По случая е стартирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил
Призивът е към по-голяма приемливост на пътното платно и за понижаване на експанзията по пътя, оповестяват уредниците. Целта е да се покаже, че мотоциклетистите са дисциплинирани участници в придвижването.
До момента има избрани 23 града, където ще бъде маркиран Денят в памет на починалите мотористи и в поддръжка на потърпевшите мотоциклетисти.
От първо лице: Разказ за любовта към високите скорости и рисковете, които крият Повече от половината тествани на пътя мотористи са без книжки, сочат данните на пътните служители на реда
Те са Асеновград, Ботевград, Бургас, Варна, Видин, Враца, Добрич, Несебър, Нови пазар, Пазарджик, Панагюрище, Петрич, Пирдоп, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, София, Стара Загора, Търговище, Харманли, Шумен и Ямбол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР