За четвърти път Пловдив е домакин на бизнес форумът “Индустрия

...
За четвърти път Пловдив е домакин на бизнес форумът “Индустрия
Коментари Харесай

Томислав Дончев открива бизнес форум в Пловдив

За четвърти път Пловдив е хазаин на бизнес форумът “Индустрия 4.0 “Как да влезнем в скоростната лента към идната индустриална гражданска война “. Събитието ще се организира през днешния ден и на следващия ден в палата 7 на Международен панаир Пловдив и цели да събере на едно място водачи в бизнеса и просветителната система и топ специалисти и да им даде подобаваща платформа за разискване на новите трендове в промишлеността и опциите за съдействие.

Част от тематиките на двудневното събитие на високо равнище ще бъдат новите процеси в автоматизацията на производството/дигитални заводи, ускорения софтуерен прогрес, който размива границите сред цифровия и физическия свят, както и по какъв начин индустриалните водачи се оправят с новите действителности и внедряват нови процеси и интелигентни решения в производствата си.

Във форума присъединяване ще вземат Томислав Дончев, ръководителят на Представителството на Европейската комисия в България Огнян Златев и редица интернационалните специалисти на топ мениджърско равнище, които ще споделят своите бизнес прогнози пред огромна публика.
тагове Томислав Дончев бизнес форум
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР