За четвърти път деца от Славейковото училище в Бургас и

...
За четвърти път деца от Славейковото училище в Бургас и
Коментари Харесай

Стотици се включиха в благотворителния маратон на Славейковото училище в Бургас

За четвърти път деца от Славейковото учебно заведение в Бургас и техните родители се надбягваха в станалия обичаен „ Есенен благотворителен маратон ”, съобщи кореспондентът на БГНЕС от морския град.
Близо 450 деца участваха в конкуренцията, която се организира пред Морското казино. Целта на маратона е да се съберат средства за основаване на кабинети за духовно и патриотично израстване на поколенията в учебно заведение „ Петко Рачев Славейков ”.
„ Тази година идеята ни е извънредно патриотична, слагане началото на основаване на кабинети с тематична устременост за нашето патриотично и духовно извисяване на нашето бъдеще – децата ни. Всяка година те са нашата идея. И тази година ще продължим да вършим Славейковото учебно заведение още по-добро място за тях ”, съобщи Елина Гюрова.
Бягането бе по двойки - дете и възрастен (родител или учител), като уредниците допускаха дистанцията да се пробяга или извърви, съгласно желанието и опцията на двойката. Таксата за присъединяване в маратона е по избор, а надписът: „ Аз желая да зная, аз желая да помня, аз желая да предам ”.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР