За четвърта поредна година волейболна академия Стойчев-Казийски организира летен тренировъчен

...
За четвърта поредна година волейболна академия Стойчев-Казийски организира летен тренировъчен
Коментари Харесай

В комплекс Камчия: Матей Казийски в подкрепа на кампания срещу агресията

 За четвърта поредна година волейболна академия " Стойчев-Казийски " провежда летен подготвителен лагер " Big Volley Camp “ в супер модерния комплекс  " Камчия “, край Варна. В лагера вземат участие над 100 деца от цяла България, които ще бъдат тренирани по най - новите методологии в спорта.

Легендата на волейбола следи подготвителния развой в мултифункционалната спортна зала на комплекс " Камчия “, а по - късно денем Матей Казийски  изненада деца, които са част от четвъртия Национален диабетен лагер " Докосни дъгата “, който се организира в " Камчия “. Звездата бе специфичен посетител на тренировката на децата по волейбол, която е водена от Стефка Великова - президент и треньор на волейболен клуб " Олимпиец “.

През тази седмица доста звездни спортисти са в комплекс " Камчия “. Освен Матей Казийски в комплекса е двукратната ни международна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева, която е на подготвителен лагер с клуба си.

По покана на диабетния лагер " Докосни дъгата “ в " Камчия “ са и спортната фамилия Великови - Легендарният Дарин Великов, брачната половинка му Стефка, която е президент и треньор на волейболен клуб " Олимпиец “, както и синът им Асен – капитан на баскетболния Левски Лукойл.

В петък в комплекс " Камчия “ ще дойдат и двама от главните футболисти на " Лудогорец “ - Марселиньо и Моци, които  ще проведат подготовка с децата от диабетния лагер,  който е част от дейностите по плана " Младите хора – Бъдещето на България – дружно против експанзията “, който се осъществя от асоциация " Докосни дъгата “ и е финансиран по Национална стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10а от Закона за хазарта за 2019 година на Министерството на младежта и спорта.  

В четвъртък от 20:00ч. в " Камчия “ всички звезди ще могат да се насладят на концерт на емблематичните варненски шоумени от " Тутурутка ", които ще поднесат на децата и младежите доста позитивни страсти. Обичаната от дребни и огромни група ще покаже образно, че смехът е едно най-хубавите оръжия против експанзията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР