За четвърта поредна година в 23 града на страната днес

...
За четвърта поредна година в 23 града на страната днес
Коментари Харесай

Отбелязваме деня в памет на загиналите и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти

За четвърта поредна година в 23 града на страната през днешния ден ще бъде маркиран Денят в памет на починалите и в поддръжка на потърпевшите мотоциклетисти. Инициативата е на Българската мотоциклетна медия и е подкрепена от Главната дирекция „ Национална полиция ".

Проявата, проведена от Българската мотоциклетна медия, е част от обществената мото акция " Ние сме хора, не " донори " и е включена в календара със събития, отдадени на Европейския ден без жертви на пътя - 26 септември.

Целта на самодейността е мотоциклетистите освен да почетат паметта на починалите свои сътрудници, само че и да извърнат внимание на останалите участници в придвижването върху спецификата при ръководството на мотор, да допринесат за повишение на пътната просвета и понижаване на експанзията на пътя.

В София Денят ще бъде маркиран със заупокойна молитва пред Националния исторически музей. В тази връзка от Столична община вкарват краткотрайна организация на придвижването, като от 08.00 часа до привършване на събитието ще бъде неразрешен престоят и паркирането на пътни транспортни средства на паркинга пред музея.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР