За четвърта поредна година Сдружение „Рицари без броня“ готви в

...
За четвърта поредна година Сдружение „Рицари без броня“ готви в
Коментари Харесай

Сдружение „Рицари без броня“ готви отново различно честване на 3 март в Плевен

За четвърта поредна година Сдружение „ Рицари без ризница “ готви в Плевен друго честване на Националния празник – 3 март.
Проявите на „ рицарите “ събират стотици плевенчани от всички възрасти. Организаторите нормално спускат над входа на Панорама „ Плевенска епопея 1877 “ 26-метров народен трикольор. Организираният от тях празник дава шир на надарените дребни деца на града да се изявят с декламиране на патриотични стихове и да пеят патриотични песни. В програмата вземат участие и танцьорите от клуба за национални танци „ Веселяци “, а тази година – и гайдари. Инициативата минава под мотото „ Плевен помни! “
„ Нека дружно продължим традицията!
3 март не е единствено почивен ден в календара ни! Ден е на заслужена национална горделивост, тъй като Българското избавление не е харизано, а извоювано!!!
Тази година направихме нещо доста друго, дружно с нашите съмишлиници обновихме напълно програмата!
Очакват Ви изненади, ще приключим празника с грандиозно огнено шоу!
В деня на Националния ни празник 3 март 2019 година от 16,30 часа - тъкмо пред Панорама " Плевенска епопея 1877г. ", приканиха „ рицарите “ на фейсбук страницата си.
Сдружението е неправителствена организация. Основната му цел е работи и да спомага за развиване на гражданското общество.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР