За четвърта поредна година Община Русе ще зарадва русенци с

...
За четвърта поредна година Община Русе ще зарадва русенци с
Коментари Харесай

Ледена пързалка отново ще радва русенци с атрактивни забавления

За четвърта поредна година Община Русе ще зарадва русенци с обичайна ледена пързалка, оповестиха от Общината.
 Община Русе
Тя ще посрещне първите искащи да покарат кънки тази събота - 13 ноември. Мястото, на което се намира зимното оборудване, още веднъж е ларгото пред Държавна опера-Русе, като в непосредствена непосредственост ще бъде ситуиран и обичайният Коледен базар.

Работното време на пързалката ще бъде от 9:30 до 21:30 часа всеки ден, даже и по време на празниците . На разположение ще са 230 чифта кънки от 25 до 46 номер. Цената на входния билет за възрастни е 6 лева на час, а за възпитаници - 4 лева

Отделно за наем на кънки ще се заплаща 2 лева, като цената за обучителен тренажор под форма на пингвин или мече е също 2 лева на час. Предвиден е и предплатен абонамент за 10 визити за сумата от 40 лева за деца, а за възрастни - 56 лева
 Община Русе
За групови визити - най-малко 6 души цената също ще бъде по-евтина - входен билет и наем на кънки ще се таксуват против 6 лева на час на клиент. Пързалката ще има разполагаем дипломиран медицински екип.
 Община Русе
От 20 ноември всяка събота ще има и инструктор , който гратис ще оказва помощ на начинаещите. А най-малките ще се радват на компанията на приказни герои , с които ще могат да покарат кънки или да се снимат.

Русенската ледена пързалка е с обща повърхност от 450 кв. м и се поддържа от „ Общински пазари “ ЕООД. Съоръжението ще работи за жителите и гостите на града до 16 януари.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР