За четвърта поредна година конкурсът Работилница за репортери“ ще помага

...
За четвърта поредна година конкурсът Работилница за репортери“ ще помага
Коментари Харесай

Работилница за репортери“ отваря врати за ученици между IX и XII клас

За четвърта поредна година състезанието „ Работилница за кореспонденти “ ще оказва помощ на възпитаници сред 9 и 12 клас с афинитет към писането. Проектът е под надпис „ Пътят към дома “ и дава опция на учениците да описват забавни обстоятелства за природата, културата и историята на страната ни. Тази година „ Работилница за кореспонденти “ ще се организира в 11 общини, а младежите ще се допрян до специалността „ публицист “ на процедура.

Шест следващи седмици, шест разнообразни тематики за участниците в състезанието.

Журналистическите задания за младежите ще бъдат писане на есе, репортаж, изявление, с които учениците ще добият нови познания и умения.
Десислава Василева, основател на плана " Работилница за кореспонденти ": Ние откриваме един капацитет, който съумяваме да развием и от един може би неоткрит гений сътворяваме същински хора, които са подготвени да стартират работа точно в нашата сфера.
Най-голямата премия е посещаване в Европарламента в Брюксел.


Всички финалисти ще получат опция за стаж в медиите, които поддържат плана и банкет без изпит в катедра " Комуникации " в УНСС. А по думите на уредниците има доста надарени деца.
Десислава Василева, основател на плана „ Работилница за кореспонденти “: Те пишат с страсти и ние виждаме света през очите на едни деца, които са по този начин недокоснати и още необременени от негативите на средата ни.
Срокът за записване в състезанието е до 15-ти март, а началото е на 18-ти март. Церемонията по награждаването ще бъде през май.
 Работилница за кореспонденти 2017 – Разкажи за твоята България Работилница за кореспонденти 2017 – Разкажи за твоята България
Симеон Симеонов е спечелилият във второто издание на състезанието за публицистика и литературно творчество „ Работилница за кореспонденти 2017 – Разкажи за тво...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР