За четвърта поредна година херцогът и херцогинята на Кеймбридж присъстваха

...
За четвърта поредна година херцогът и херцогинята на Кеймбридж присъстваха
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън озари наградите БАФТА, принц Уилям критикува Академията

За четвърта поредна година херцогът и херцогинята на Кеймбридж участваха на церемонията по раздаването на премиите БАФТА.

Кейт Мидълтън изглеждаше величествено в рокля Alexander McQueen в бяло и златисто с дължина до земята . Наблюдатели означиха, че моделът е носен от херцогинята и преди, по време на обиколка в Сингапур, Малайзия и Соломонските острови през 2012 година Косата на Кейт беше прибрана, а визията ѝ допълваха обеци Van Cleef & Arpels .

 Кейт Мидълтън принц Уилям Getty

Принц Уилям , който през 2020 година отбелязва десетилетие като президент на БАФТА , носеше смокинг, а към края на церемонията произнесе и тирада. В нея херцогът на Кеймбридж насочи рецензия към неналичието на многообразие при премиите , защото чернокожи артисти отсъстваха измежду номинираните в главните актьорски категории тази година.

„ Озоваваме се в полемики за нуждата да създадем повече, с цел да адресираме разнообразието в този бранш “ , сподели Уилям от сцената на Роял Албрът Хол. „ Това не може да бъде вярно в сегашния ден и ера. “

Вижте още фотоси от събитието тук >>>

Журналисти съумяха да разсмеят двойката, до момента в който тя се отправяше към входа на залата. Във видео, оповестено в Instagram, се чува по какъв начин няколко гласа повтарят: „ Кейт, изглеждаш отлично “, а след тях някой споделя: „ Ти също, Уил! “, което провокира смях у херцога и херцогинята.

View this post on Instagram
You know that time I made @kensingtonroyal laugh??? Oh yeah...tonight at @ee @bafta ❤ #eebaftas
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР