За четвърта поред година, Български кариерен форум организира среща на

...
За четвърта поред година, Български кариерен форум организира среща на
Коментари Харесай

Български кариерен форум организира среща на бизнеса с младежи, които живеят в Берлин

За четвърта подред година, Български кариерен конгрес провежда среща на бизнеса с български младежи, които живеят в Берлин. Целта на ревюто е да показа опциите за професионална реализация и кариерно развиване в България, да свърже младите експерти с евентуалните работодатели, с цел да изберат още веднъж пътя към България.

Повече от 30 компании в региона на компютърните технологии, инженерните специалности, банковия и финансов бранш, потребителските услуги и човешките запаси ще показват евентуалните благоприятни условия за професионална реализация пред студенти и млади експерти в Берлин. Посетителите ще имат опция да се срещнат с представители на българския бизнес, с цел да схванат повече за работната среда у нас, изискванията, които тя предлага, процеса на асортимент и опциите за развиване, заяви за " Хоризонт " Елена Карагюрова:

" В Берлин тази година ще вземат участие 32 компании, което за нас е рекорден брой и чакаме да дойдат към 200-250 гости. Всяка година от ден на ден и повече българи се замислят за това дали да не се върнат в България и дали да не продължат професионалната си реализация там. "

Българският кариерен конгрес е кариерна платформа, основана от и за български студенти и млади експерти с опит и обучение в чужбина. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР