За четири години в живота на човек могат да се

...
За четири години в живота на човек могат да се
Коментари Харесай

Преди 4 години си купува билет за Барса, а вчера дебютира

За четири години в живота на човек могат да се случат толкоз доста неща. Могат да се осъществен и фантазиите ти. Като при Френки де Йонг.

През ноември 2015 година футболистът и неговата другарка Мики Киемени подхващат пътешестване до Барселона, и по-точно до „ Камп Ноу”, с цел да видят могъщия тим в деяние. Тогава холандецът посещава стадиона като почитател, най-обикновен почитател. Влиза с билет.

В тези дни полузащитникът играе в младежките обединения на Аякс, а по-късно минава чартърен във Вилем II.

In 2015, Frenkie de Jong went to a Barca game as a fan. Today he'll make his debut for them. pic.twitter.com/d92KKZdSTM
— ESPN FC (@ESPNFC) August 16, 2019
По-малко от четири години по-късно халфът към този момент е част от този състав, от великия тим. След като подписа 5-годишен контракт с каталунците, Де Йонг облече екипа на испанския клуб. И откакто направи чудесно усещане в предсезонната подготовка, футболистът записа и формалния си дебют в откриващия мач от сезона в Ла Лига.

Френки де Йонг облече екипа с номер 21.

Независимо от загубата с 0:1 в първия дуел против Атлетик Билбао, през днешния ден 22-годишният млад мъж може умерено да каже, че е сбъднал една от огромните си фантазии.

Днес Мики Киемени още веднъж е до своя другар, само че към този момент може умерено да заеме мястото си в ложата на стадиона.

 Мики Киемени и Френки де Йонг
източник: Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР