За часове криминалисти от ОДМВР – Плевен и РУ Червен

...
За часове криминалисти от ОДМВР – Плевен и РУ Червен
Коментари Харесай

Жертвата умира в аптека, убиецът бяга с автобус да София

За часове криминалисти от ОДМВР – Плевен и районно управление (на МВР) Червен бряг задържаха причинител на ликвидиране.

На 22 януари към 8:20 часа посредством тел. 112 в полицията постъпил сигнал за мъж с прободна рана, който търси помощ в аптека в град Червен бряг. Незабавно на мястото е изпратен автопатрул. Полицаите намерили безжизненото тяло на потърпевшия във фоайето на аптеката. Установена е самоличността му – 52-годишен от Червен бряг. Пристигналият на местопроизшествието медицински екип установил гибелта му, настъпила от кръвозагуба, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Според първичната информация, мъжът бил прободен на улица в града минути преди позвъняването на незабавния телефон Незабавно били подхванати оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности, осъществени под управлението на областен прокурор по формираното досъдебно произвеждане. В резултат на това, в рейс, на път към София, бил хванат причинителят – 31-годишен от Червен бряг.
Първоначално той бил арестуван в полицията за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Плевенската окръжна прокуратура го е привлякла като обвинен по член 115 от Наказателен кодекс. На 23 януари, с разпореждане на прокурор от Окръжна прокуратура – Плевен, той е арестуван за период до 72 часа. Разследването по случая продължава.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР