За часове криминалисти от ОДМВР – Плевен и РУ Червен

...
За часове криминалисти от ОДМВР – Плевен и РУ Червен
Коментари Харесай

Убийство в Червен бряг, извършителят хванат за часове

За часове криминалисти от ОДМВР – Плевен и районно управление (на МВР) Червен бряг задържаха причинител на ликвидиране. На 22 януари към 8:20 часа посредством тел. 112 в полицията постъпил сигнал за мъж с прободна рана, който търси помощ в аптека в град Червен бряг. Незабавно на мястото е изпратен автопатрул. Полицаите намерили безжизненото тяло на потърпевшия във фоайето на аптеката. Установена е самоличността му – 52-годишен от Червен бряг. Пристигналият на местопроизшествието медицински екип установил гибелта му, настъпила от кръвозагуба.

Според първичната информация, мъжът бил прободен на улица в града минути преди позвъняването на незабавния телефон Незабавно били подхванати оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности, осъществени под управлението на областен прокурор по формираното досъдебно произвеждане. В резултат на това, в рейс, на път към София, бил хванат причинителят – 31-годишен от Червен бряг.

Първоначално той бил арестуван в полицията за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Плевенската окръжна прокуратура го е привлякла като обвинен по член 115 от Наказателен кодекс. На 23 януари, с разпореждане на прокурор от Окръжна прокуратура – Плевен, той е арестуван за период до 72 часа. Разследването по случая продължава.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР