За БСП тези избори са добра възможност не да изпратят

...
За БСП тези избори са добра възможност не да изпратят
Коментари Харесай

СДС: БСП искат властта на всяка цена

„ За Българска социалистическа партия тези избори са добра опция не да изпратят в Екологичен потенциал хора с европейско мислене, а да изпратят там една „ знатна офшорничка ” – Елена Йончева. Очевидно е, че Българска социалистическа партия желае да се върне на власт и употребява всеки мотив да обявява това свое предпочитание ”. Това съобщи в Пловдив Александър Йорданов, шести в евролистата на ГЕРБ-СДС.

Според него Българска социалистическа партия не харесват Европа и даже са се пробвали да изхвърлят от листата си човек като Сергей Станишев, който заема висок пост в Брюксел. Освен това били проводник на политиката на Москва и Путин у нас, която е доста рискова, като цели разделяне на Европа.

„ Ние от Съюз на демократичните сили считаме, че по принцип десните и десно-центристките партии усъвършенстват живота на хората и основават по-добри условия за независимост, за самодейност, за бизнес и развиване, а левите партии доста бързо изпразват джобовете на хората. Българският политически опит в последните 30 години е доказателство за това ”, безапелационен беше той. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР