За БСП избори сега означават още хаос, задълбочаване на кризите,

...
За БСП избори сега означават още хаос, задълбочаване на кризите,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: За БСП избори сега означават още хаос

" За Българска социалистическа партия избори в този момент значат още безпорядък, задълбочаване на рецесиите, липса на Народно заседание, което да взима съответни решения, неопределеност и неустановеност и не може да допуснем това да стане. Най-важно е в кратковременен проект да се одобри актуализацията на бюджета. Нашите оферти са включени в тази актуализация ", съобщи на изключителна конференция на Българска социалистическа партия вицепремиерът Корнелия Нинова.

По думите ѝ през днешния ден е било свикано изключително съвещание на Изпълнителното бюро, управлението на парламентарната група и министрите в кабинета.

" Ние носим отговорността за присъединяване в това ръководство и знаем по какъв начин да продължим напред. Категорично поддържаме политиката декларирана от премиера Кирил Петков и на " Продължаваме промяната " на битка с корупцията и с модела ГЕРБ. Категорични сме, че ще продължим по този метод. Навсякъде е обрасло със зависимости, с обири и със бойкот на хора от предходния модел. Подкрепяме кандидатурата на Бойко Рашков за КПКОНПИ ", добави Корнелия Нинова.

В неделя ще бъде призован и Националният съвет на Българска социалистическа партия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР