За броени дни светът буквално полудя по 10-годишното предизвикателство (10

...
За броени дни светът буквално полудя по 10-годишното предизвикателство (10
Коментари Харесай

Изумителни СНИМКИ! Ето от къде е тръгнала Катрин Вачева

За броени дни светът безусловно полудя по 10-годишното предизвикателство (10 year challenge), което обикаля обществените мрежи от началото на годината. Първи в него се включиха звездите от Холивуд, които демонстрираха по какъв начин са изглеждали преди 10 години и по какъв начин наподобяват през днешния ден. Тази всеобща фикс идея не подмина и родните известни персони, които също не пропуснаха да покажат свои снимки от млади години, демонстрирайки по какъв начин са се трансформирали през годините.

Манекенката Катрин Вачева също се включи в предизвикването. Тя обаче, се върна много по-далеч в предишното и разгласява своя фотография отпреди 26 години (както и Николета Лозанова избра същата разлика в годините).

От архивния кадър се вижда, че от напълно дребна Катрин демонстрира гений и заложби за подиума. На фотографията дребната Катрин е застанала с ръцете на кръста, изправена брадичка и необятна усмивка, написа обстоятелства.бг.

В изявление за " ШОУ " манекенката, споделя за своето детство, каква е била като дете, какви са били фантазиите ѝ, както и прелюбопитни случки, които до момента не е споделяла в общественото пространство. За да е цялостна картинката, Вачева демонстрира и свои забавни и непубликувани досега детски фотоси.

Любовта на Катрин Вачева към блясъка на стилния подиум датира още от времето, когато е на 5 години и родителите ѝ я водят на театрално зрелище. Малката Катрин се измъква от тях и се провиква пред сцената, когато постановката е към този момент свършила, а публиката приветства артистите: „ Ехоо, може ли, може ли да ме качите горе, желая да кажа стихотворение! ” Родителите ѝ са изумени! Тогава един от артистите я хваща за ръката и в действителност я качва на сцената.

„ Няма да не помни какво ми сподели майка ми тогава ”, споделя пред ШОУ Катрин през днешния ден — „ по какъв начин единствено съм погледнала цялостния с хора салон и без капка позор съм споделила „ Ехааа ”, и след това, като са ме попитали по какъв начин се споделям, съм дала отговор: „ Ами… аз съм Кате-пате и ще ви кажа едно стихотворение ” от което целият салон прихнал в смях! Всички приветствали, даже една от актрисите ми е дала една роза от поднесените към нея цветя — първото ми цвете на сцена! Представете си какво е това за едно дете! Сложихме го в една книга с мама и скоро го открих у дома — хербаризирано! Още го вардя! И по този начин потегли всичко — събирах забавни по форма камъчета от улицата и правех сбирка, пишех предложения на комшиите, закачах им ги на вратите и ги канех да я видят… и те идваха! ”, споделя ни с усмивка манекенката! И продължава с още откровения за себе си:

„ Математиката ми куцаше, само че по литература и разказвателни бях доста добра, даже учителят по история се забавляваше с мен, когато ме изпитваше, защото разказвах урока с известна превзетост и съучениците ми доста се забавляваха! От дребна просто търсех аудитория, утвърждение, насърчаване! ”

Малцина знаят, че тя стартира да върви на гимнастика, само че поради нежната си физика бързо се отхвърля заради контузии. „ Ако не бях толкоз злояда, може би щях да стана добра гимнастичка, само че от дете все ме гонеха с паниците, не обичах храната и все бях болнава ”, споделя ни още моделът. Участва в разнообразни детски театрални постановки. След това няколко години тренира спортни танци и печели награди.

Амбициозното момиче се явява на състезания за хубост, а след това стартира да посещава курсове за модели. Когато е на отмора с родственици в Турция, едвам 16-17-годишна, е видяна на плажа, където прави и първите си интернационалните фотоси, а ликът и изгрява на няколко билборда в Кушадасъ, като популяризира хотелския комплекс.

„ Снимките бяха страхотни — направиха ме на нимфа и бях толкоз горда със себе си, въпреки да изгорях на мощното слънце, само че това бяха и първите ми изкарани пари, с които си купих златен накит да ми припомня за този ден — вардя си го и до през днешния ден, без да го нося, просто като безценен спомен! ”, връща с неспокойствие лентата обратно Катрин.

„ Не знам дали има нещо през тези години, което да не съм снимала — от облекла, до козметика, храни, музикални клипове, филми. Дори в Милано имаше седмица на авангардната мода, бях към 20-21-годишна, когато започнах работа към една фешън организация там и няма да не помни по какъв начин имаше румънски дизайнер, на който цялата сбирка бе направена от чували от картофи — рокли, панталони, сака, поли… Казах си „ Боже, по какъв начин ще изляза с тази „ рокля ” от чувал за картофи??! ” Боцкаше извънредно доста и беше огромен дискомфорт, след това ме сърбеше цялата кожа, но… нямаше по какъв начин! Тогава в Милано ме научиха на дисциплинираност, състезанията са едно, ревютата друго, в едното показваш себе си, в другото дрехата и не мрънкаш дали си с тупирана до тавана коса или транспарантен плат, под който всичко се вижда — показваш дизайнера!

В началото аха да се възпротивявам, само че слушах и попивах всичко! Живеех в апартамент с още 5 манекенки от разнообразни страни, една от тях беше Дженифър Родригес „ Мис Венецуела ” — тя ме научи на доста неща, свързани с модата. Беше ни супер, като „ Биг Брадър ”, само че женски и въобще не се карахме, с изключение на за огледалото ”, смее се Вачева, която през днешния ден има доста мемоари зад тила си, както и доста работни планове зад граница.

Припомняме, че предходната година манекенката пребори конкуренция от над 30 страни и за близо половин месец, който прекара в Южна Америка, извоюва първото място и завоюва международна купа „ Miss Woman of the Universe 2018 ”.

Снимки: Facebook
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР