За броени часове вчера бе заловен извършителят, осквернил гроба на

...
За броени часове вчера бе заловен извършителят, осквернил гроба на
Коментари Харесай

До 3 години затвор грози лицето, осквернило гроба на патриарх Неофит

За броени часове през вчерашния ден бе хванат причинителят, осквернил гроба на починалия. Призоваваме видеозаписите в такива случаи да се дават първо на органите на реда, а по-късно на медиите, с цел да се окаже оптимално подпомагане на органите на реда. Това съобщи заместник-началникът на 1-во районно управление (на МВР) София комисар Георги Гечев по време на брифинг, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ За 4-5 часа лицето беше арестувано. Мъжът е 37-годишен, незнаен на полицията досега. Лицето води бездомнически метод на живот. Мъжът има забележими психологични отклонения. Материалите по случая са изпратени към Софийска районна прокуратура “, посочи той.

„ Събрани са задоволително материали по случая. Повдигнати са му обвинявания. Лицето е арестувано с мярка до 72 часа. По делото не са налични писмени данни или такива за психологичното положение на лицето. На причинителя ще бъде направена съдебно-медицинска експертиза “, разясни представителят на Софийска районна прокуратура Николай Николаев.

„ Обвинението е, че лицето е осквернило гроба на. За това действие законът планува наказване до 3 години отнемане от независимост или пробация и санкция от 5 000 до 10 000 лв. “, акцентира той.

Извършителят и все още отхвърля да каже за какво е направил поругаването, сподели още представителят на СГП.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР