За броени часове с помощта на следово куче униформените от

...
За броени часове с помощта на следово куче униформените от
Коментари Харесай

Това е България: Апаш краде от баба, оставя си мръсните гащи на леглото ѝ

За броени часове благодарение на следово куче униформените от Стара Загора стигнали до крадеца, който съумял да продаде част от плячката си и да се напие

Многократно осъждан за обири и излязъл за последно от пандиза в края на 2017 година гражданин на старозагорското село Калояновец, още веднъж време зад решетките с непрекъсната мярка за неотклонение. Това заяви " Монитор ".

44-годишният рецидивист Йордан Т. е бил арестуван след тъжба от 70-годишна своя съселянка, която на 4 ноември открила, че някой е разрушил входната врата на верандата ѝ и е отмъкнал два чифта обувки, облекла, шапки и домашна посуда като преди да избяга оставил върху леглото й мръсните си панталони, риза, долни дрехи и чифт остарели джапанки.

За броени часове благодарение на следово куче униформените от Второ районно управление (на МВР) " Полиция " в Стара Загора стигнали до Йордан, който в това време съумял да продаде част от плячката си и да се напие. Мъжът бил дотам пийнал, че се наложило да изчакат денонощие преди да го изправят пред Темида за следващото му закононарушение. В правосъдната зала той споделил, че няма спомен да е влизал в дома на старата си съселянка, която преди време даже му услужила с 20 лева, с цел да не стои гладен.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР