За броени часове полицаи от РУ-Асеновград разкриха кражба от бензиностанция.

...
За броени часове полицаи от РУ-Асеновград разкриха кражба от бензиностанция.
Коментари Харесай

Бивша служителка обра бензиностанция в Асеновград

За броени часове служители на реда от РУ-Асеновград разкриха кражба от бензиностанция. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Сигнал за похищението е получен в районно управление (на МВР) Асеновград през вчерашния ден сутринта, малко след 4 часа.

Задигнаха над 11 бона от бензиностанция в Разград

Според постъпилата информация, осъществен и грабеж на бензиностанция на пътя Асеновград -Бачково. Пред полицейски екип, посетил местопроизшествието, служителката, работеща на промяна разказала, че чула звук и видяла маскиран покрай касата. Без да насочва закани и закани, той напуснал обекта, а служителката открила, че от касата липсва оборота.

Образувано е досъдебно произвеждане по член 194 алинея 1 от Наказателен кодекс под надзора на районна прокуратура Асеновград.

В рамките на извършените оперативно издирвателни и процесуално-следствени дейности единствено в границите на 2 часа е открито, че причинител на кражбата е 32-годишна жена, някогашен чиновник в комерсиалния обект.

Задържана е и друга жена, обвинена като съпричастна. Продължава работата под управлението на прокуратурата за изясняване на всички обстоятелства и условия по случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР