За бразилските момичета е голяма чест да представят задника си

...
За бразилските момичета е голяма чест да представят задника си
Коментари Харесай

Участничките в конкурса „Мис Бум-Бум” си показаха секси дупетата и подлудиха феновете

За бразилските девойки е огромна чест да показват задника си в състезанието " Мис бум-бум ". Местните фенове не могат да устоят на такова обилие, само че журито прави оценка освен външните данни, а и наличието в дословния смисъл на думата.

На годишния конкурс, представителките на прелестния пол вършат всичко допустимо, с цел да може да завоюват купата с дупето си. Въпреки това, не всички имат вяра, че такива луксозни задни елементи са подарък на природата. В резултат на това хубавиците си направиха рентгенови фотоси и потвърдиха, че нямат импланти. Оказа се занимателно!

Джулиана Оливейра, съставлява щата Гояс







Момичетата преследваха още една цел: те разгласиха рентгеновите фотоси в мрежата, с цел да концентрират вниманието върху казуса със смъртността след пластичните интервенции за увеличение на задните елементи. Само през последния месец, в Бразилия, няколко девойки станаха жертва на пластична хирургия.

Елен Сантана, представителка на щата Рондония



Джоана Спинела, представителка на щата Риу-Гранди-ду-Норти







Цида Алвес, съставлява щата Минас-Жерайс







Една от жертвите на пластичната хирургия бе 24-годишният модел на Майара Силва дос Сантуш. След интервенция на задника и корема, се появили затруднения и след няколко дни тя умряла.



Друга жертва на пластичните интервенции, чието име се скрива, отишла при лекар Денис Фуртад. Той е прочут бразилец хирург, който има няколко хиляди интервенции, само че един път инцидентно вкарал филър в артериите на пациентка, което е довело до гибелта й. Лекарят бил задържан.



Конкурсът " Мис бум-бум " се организира годишно. Във финала вземат участие 27 представителки от всеки щат в Бразилия. Основното изискване на надпреварата е неналичието на импланти в задните елементи. Въпреки това, те са позволени в другитечасти на тялото.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР