За брака“ на ТИМаджиите с Домусчиев и схемите им в

...
За брака“ на ТИМаджиите с Домусчиев и схемите им в
Коментари Харесай

За „брака“ на ТИМаджиите с Домусчиев и схемите им в родния футбол! И не само…

За „ брака “ на ТИМаджиите с Домусчиев и схемите им в родния футбол, намесата в БФС, съдийството, и още… За това написа Владимир Зарков в собствен впечатляващ коментар. В него се загатва футболен клуб Лудогорец, известната формация и корабният магнат, чийто кораб без арестуван за съществуване на кокаин.

 

SafeNews разгласява текста без редакторска интервенция:

 

В понеделник Лудогорец и Черно море изиграха супер мач. За първи кръг след 2 месеца пауза зрелището си го биваше.

Големият въпрос е какво настана след мача. Заради една обстановка, която всеки пояснява както си желае. Точно тъй като е доста противоречива, тъкмо тъй като не може даже да бъде ВАРосана, съдията е прав да вземе каквото си желае решение. И това, че е в интерес на Лудогорец, не трябва да учудва. Това момче единствено хубавини е видяло от Домуса. Вярвам, че все в миналото ще пристигна ден те да излязат нескрито.
Треньорите, тези които схващат от футбол, след мача не приказваха за съдията. Но през вчерашния ден думата взеха шефовете. Чрез заявления. И настана замеряне с тъпотии.

Сигурен съм, че Домуса и ТИМаджиите имат допирни точки в бизнеса. За едни и същи кинти се борят на доста места.

Да сте прочели там да се ритат по кокалчетата с заявления? Няма и да прочетете. Сядат и се схващат. Или отиват при който би трябвало и отново се схващат.

Защо тогава би трябвало да си избиват комплексите във футбола?

А най-комични са трибуквените от Варна. ТИМ има представител в Изпълкома на БФС от маса години. Понякога даже стои до бедрото на Домуса. Да сте чули в миналото в тези години индивидът на ТИМаджиите да е взел думата на съвещание на Изпълкома и да е декларирал: Г-н Домсчиев, спрете се! Вие убивате футбола с метода, по който капарирате купите си! “

Значи като сме до Домуса – мълчим. Като би трябвало да се харесаме на почитателите – нареждаме да се пишат заявления.

Аман от книжни лъвове във футбола… При такива, същинският от Разград още доста години ще е първенец! Има кинти, има схеми, върти си ги! И ще ги върти, до момента в който го борят единствено с заявления.

 

Източник – Владимир Зарков за „ 7 дни спорт “

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР