За борени часове служители на три области дирекции установиха и

...
За борени часове служители на три области дирекции установиха и
Коментари Харесай

Задържаха гастрольори, извършили взломна кражба във Велико Търново

За борени часове чиновници на три области дирекции откриха и задържаха гастрольори, направили взломна кражба и опит за такава във Велико Търново, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В сряда бил получен сигнал от локален гражданин за осъществена взломна кражба на 535 лева и златни украшения от апартамент в регионалния град. На местопроизшествието е бил осъществен оглед. По случая е формирано досъдебно произвеждане. В резултат на извършените незабавни дейности по следствието от чиновници на регионалната дирекция, сътрудниците им районното ръководство, със съдействието на чиновници от регионалните дирекции в Габрово и Стара Загора, още същия следобяд в региона на Шипка бил спрян лек автомобил " Мерцедес " ръководен от 49-годишен мъж от Силистра. С него пътувал и 57-годишният му брат.

При осъществена инспекция в колата са открити движимости, имащи връзки към осъщественото действие. Двамата роднини били арестувани с полицейски ограничения до 24 часа, а в хода на следствието станало ясно, че създател на домовата кражба е по-възрастният. Той е престъпно проявен и осъждан, с 15 престъпни и правосъдни регистрации. Установено е още, че той е съпричастен и към опит за взломна кражба, осъществен същия ден във Велико Търново. След отчет на материалите в прокуратурата 57-годишният силистренец е притеглен като обвинен и с прокурорско разпореждане мярката му е удължена за 72 часа. Работата по изясняване на незаконната им активност продължава.<a href= " https://24chasa.bg " target= " blank " ><font color=#0000ff> /24chasa.bg</font></a>
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР