За бомбите на Катя от Ритон“ се носят легенди през

...
За бомбите на Катя от Ритон“ се носят легенди през
Коментари Харесай

Катя от дует „Ритон“ с още по-големи бомби! Със Здравко се гушкат на о-в Тасос

За бомбите на Катя от „ Ритон “ се носят митове през годините, само че обичаната на Здравко демонстрира образно, че бюстът й пораства ли, пораства, разбра HotArena.

Дуетът е на море в курорт в Гърция, а Катя смая погледите на почиващите. Гръдната й обиколк стана тематика за диалог номер 1 измежду плажуващите. Катя се появи с изрязан бански, който въпреки и максимален размер, едвам побираше гърдите й.

Двойката щастливо се плацика в морето, само че Здравко едвам съумява да прегърне жена си, тъй като не може да обхване големия й бюст.

Снимки на Катя през годините демонстрират, че бомбите й очевидно са станали по-големи.

Почивката на известния дует е след огромния концерт, който направиха на 30 май в НДК. Двамата имали потребност да отдъхнат, тъй като организацията на сходно събитие се оказала извънредно сложна. Макар упованията, че двамата са изкарали доста пари от събитието, Катя твърди противоположното, писа „ България Днес “.

Нищо не сме изкарали. За едно сходно събитие вървиш и се молиш на спонсори. Унизително е, само че би трябвало най-малко да не си на минус “, показа певицата и прибавя, че откогато са на сцена със Здравко не са получили и 1 лев помощ от страната.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР