За боклука в Червен бряг главният прокурор коментира, че се

...
За боклука в Червен бряг главният прокурор коментира, че се
Коментари Харесай

Гешев за боклука край Червен бряг: Очакват се доста по-големи количества от тези 120 тона

За боклука в Червен бряг основният прокурор разяснява, че се диша мъчно в региона. „ Поздравявам сътрудниците, които работят неуморно там. Очакват се много по-големи количества от тези 120 тона, които към този момент са извадени ”.  Това съобщи основният прокурор Иван Гешев от Габрово.



„ Спестяват разноски, като го закопават, където те сами си преценяват, тъй като в случай че този отпадък бъде пратен в Германия, това ще коства много пари.
Дано се окаже, че не е правилно, че боклукът е покрай водоизточник.

Това е безсрамие - това не може да се случи на никое място в Европейски Съюз, може би е допустимо в Либерия ”, разяснява основният прокурор . „ Ако са честни предприемачи, дайте ние да спрем да работим и те да си закопават отпадъците, където си желаят. Така те ще са честни, а ние ще сме заболели.



Законите в България са и за богатите, и за бедните.
Това, че си богат не е закононарушение, само че би трябвало да си плащаш налозите и да спазваш законите ”, съобщи основният прокурор.

Междувременно се чака се Иван Гешев да бъде към 12:30 часа в региона на откритите нелегално депонирани боклуци в Червен бряг, оповестиха от прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР