За блудство с дете е задържан преподавател от музикална школа

...
За блудство с дете е задържан преподавател от музикална школа
Коментари Харесай

Задържаха ръководител на детска школа от Варненско, блудствал с дете

За блудничество с дете е арестуван учител от музикална школа в Аксаково, оповестиха на брифинг през днешния ден от Районната прокуратура във Варна, съобщи кореспондент на Varna24.bg.

" Мъжът е арестуван за възбуждане на полово задоволство с малолетно лице, заради което ще му бъде повдигнато обвиняване в границите на няколко часа през днешния ден за закононарушение по член 157, алинея 4 от Наказателен кодекс, което е наказуемо с отнемане от независимост от 2 до 6 години. Обвинен е за това, че е направил деяние за полово задоволство с малолетно лице от същия пол.

Детето се е оплакало на родителите си незабавно след излизане от урока. Уроците са самостоятелни, не е имало други лица в помещението. Установяват се обстоятелствата, минали са единствено няколко часа от формиране на следствието. Предстои да установим дали има и други сигнали, подадени от възпитаници. Преподавателят все още е арестуван за 24 часа, евентуално ще бъде удължено задържането до 72 часа за внасяне на мярка за неотклонение в съда.

Темата е деликатна и не можем да разясняваме с детайлности. С детето в идващите дни ще работят психолози ", разясниха през днешния ден от Районна прокуратура във Варна. 

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР