За близо месец oбщинският съвет във Враца ще остане без

...
За близо месец oбщинският съвет във Враца ще остане без
Коментари Харесай

Председателят на общинския съвет във Враца сдава поста си

За близо месец oбщинският съвет във Враца ще остане без ръководителя си Румен Антов. Причината за краткотрайното му отдръпване е, че в границите на 20 работни дни излиза в заплатен годишен отпуск. За задачата обаче му би трябвало позволение от съветниците. По този мотив той към този момент е внесъл докладна бележка, с която желае от сътрудниците си да дадат позитивния си избор за използването й.
В докладната си Румен Антов е показал, че желае да употребява 20 дни заплатен годишен отпуск за интервала от 23 юли до 17 август в това число. Той предлага негов заместител през това време да бъде зам.-председателят на съвета Владимир Христов, на който би трябвало да се изплати заплащане в размер на заплатата на ръководителя за времето на заменяне.
Очаква се предлагането Христов да заеме поста на Антов да породи бурни диспути в съвета. Причината за недоволството от страна на локалните сенатори е, че до в този момент единствено Христов е поемал щафетата от Антов, а при започване на мандата си се били разбрали заместването да става на ротационен принцип.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР