За Бисер Петков аз мога да говоря само с уважение,

...
За Бисер Петков аз мога да говоря само с уважение,
Коментари Харесай

Новият социален министър Деница Сачева: Не мога да кажа лоша дума за Бисер Петков

" За Бисер Петков аз мога да приказвам единствено с почитание, защото го познавам повече от 10 години, надалеч преди да участваме в изпълнителната власт. Това, което е безспорна за него е, че е доста добър специалист. Но да си министър е политическа позиция и функционалността на политиката е освен да се намерят най-хубавите решения, само че те да бъдат показани по метод, по който да получат социална поддръжка ", това съобщи в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия новият министър на труда обществената политика Деница Сачева.

''Днес в България няма нито една институция за деца с увреждания. И това, че има справедливи проблеми в обществените услуги, това, че има дефицит на обществени служащи, това, че има компликации във връзка с възнаграждението.. това са обстоятелства. Но също по този начин ние не би трябвало да отхвърляме и постиженията'', означи Сачева.

''Парламентът одобри нарастване на заплатите на обществените служащи по предложение на Българска социалистическа партия. се. Това е едно общополитическо схващане за това, че обществените служащи би трябвало да получат повече пари и надлежно е имало благоприятни условия в бюджета'', изясни тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР