За бебе започват да работят силиконовата теоложка Илона Георгиева и

...
За бебе започват да работят силиконовата теоложка Илона Георгиева и
Коментари Харесай

Силиконката Илона Георгиева чака Тишо Боксьора да излезе от затвора, ще си правят бебе

За бебе стартират да работят силиконовата теоложка Илона Георгиева и кримигероят Тихомир Георгиев - Тишо Боксьора, написа "България през днешния ден ".

Възможностите за това стават все по-добри, откакто обичаният на Мис Лято 2014 и трета подгласничка на Мис Силикон 2017 е изместен от Софийския централен затвор в началото в затворническото общежитие в Казичене, а по-късно и в това в Самораново, където ще доизлежава присъдата си за ликвидиране.

По този метод Георгиев има късмет да излиза в отпуск и да се вижда с изгората си поради по-лекия режим и отворения вид на затворническото общежитие, в което жителите му имат право да работят на външни обекти отвън телените мрежи. Двамата с Илона подписаха брак на 8 януари 2019 година по време на престоя на Тишо Боксьора в софийския пандиз, а в символ на обич Илона даже си татуира името му под ключицата.

Новината заяви щастливата силиконка, която с неспокойствие чака свижданията и срещите на открито.

Мечтата на дипломиралата се учителка по вяра в Богословския факултет на Софийския университет е да си има момиченце.

„ Ако се роди момиче, ще се споделя Мая-Тихомира. На името на майка ми, която с неспокойствие чака своето внуче, и на моя брачен партньор. Ако е момче, ще се споделя Ахил или Леонид. Вълнувам се, защото ще бъде първата ми рожба “, показа пред вестника Илона.

Бъдещата майка и Тихомир обсъждали разновидността след излизането му от пандиза тримата с детето им да заживеят в чужбина. Най-вероятно разновидността е Лондон, откъдето преди години Тишо е екстрадиран у нас.

„ Тихомир е влюбен в този град, който е нарекъл Биг Брадър поради многото камери. Там ще можем да се развиваме и да се усещаме добре, а образованието и опазването на здравето са на равнище. Тук ще ни чакат единствено злословия, интриги и двуличие. Обичам родината, само че не и българския нрав “, безапелационна е Илона, която се е снабдила с боксови ръкавици и чака първото рандеву, с цел да ги занесе на своя обичан в Самораново, с цел да тренира на чувала зад решетките.

Илона споделя, че в пандиза Тихомир е станал извънредно спокоен, балансиран и невъзмутим. Нито един път не е повишавал звук и двамата се разбирали отлично. Разликата им от 20 години във възрастта й пособия тя също да възприема от положителните му качества.

„ Много се радваме и двамата, че се махна от София. Успокои се, диша чист въздух край Рила и фантазията ни за наше бебе е все по-близо “, щастлива е брачната половинка на Тихомир Георгиев и прибавя, че огромна женитба няма да има.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР