За аналния секс съществуват много митове и легенди, но също

...
За аналния секс съществуват много митове и легенди, но също
Коментари Харесай

Опасен ли е аналният секс?

За аналния секс съществуват доста легенди и митове, само че също и значими обстоятелства, които не трябва да бъдат подминавани, в случай че сте решили да го практикувате. Истината е, че той се харесва освен на хомосексуалните, само че и на хетеросексуалните двойки, написа woman.bg. Да, аналният секс е безвреден, само че единствено при избрани условия. Ето и какви са отговорите на най-често срещаните въпроси, свързани с този тип сексуален акт:

1. Има ли заплаха да нараним ануса си при анален секс?

Да, има, изключително в случай че не сте го правили преди. Затова е доста значимо да подготвите ануса си за новото прекарване благодарение на лубрикант и анален разширител. Също по този начин е наложително сътрудникът ви да бъде доста деликатен при проникването. Имайте поради, че в случай че си извършите клизма преди акта, може да предизвикате инфектиране на вътрешната страна на ануса. Затова просто посетете тоалетната известно време преди секса, не залагайте на тежки промивки като клизмата.

2. Може ли да получите зараза?

Категорично да. Все отново, ясно е каква активност правим благодарение на ануса си и през това място минават в действителност доста бактерии. Затова е наложително да употребявате защитни средства при аналния секс, а също по този начин би трябвало да знаете златното предписание, че няма връщане обратно. След като сътрудникът ви е проникнал през задния вход, не го пускайте назад през предния. В противоположен случай ще се сдобиете с някоя упорита зараза. Една от най-често срещаните е „ бактериална вагиноза “.

3. Може ли аналният секс да има трайни последици върху нас?

Ако практикувате анален секс без презерватив, то вие сте изложени на по-висок риск от заразяване с HIV. В случай, че постоянно вършиме анален секс, е допустимо да се сблъскате с извънредно противен проблем, а точно фекалната инконтиненция. Тя съставлява неконтролирано обособяване на фекалии поради нарушена функционалност на мускулния сфинктер. Тази реакция е провокирана точно от сношението, което уголемява и разтегля тази част от тялото. Затова в случай че забележите „ изпускане “, то не се колебайте, а прекратете аналния секс за известно време.

4. Какви са признаците, че не би трябвало да вършиме анален секс?

За да избегнете нежелани обстановки и проблеми, спрете да практикувате анален секс сега, в който той не ви носи наслаждение, а единствено болежка. Също по този начин би трябвало да сте сигурни, че сътрудникът ви е задоволително толерантен и се вслушва в това, което му казвате.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР