За активизиране на отношенията между България и Монголия на ниво

...
За активизиране на отношенията между България и Монголия на ниво
Коментари Харесай

България и Монголия ще си сътрудничат в подкрепа на малкия и средния бизнес

За активизиране на връзките сред България и Монголия на равнище дребни и междинни предприятия се договориха представителите на двете страни на среща през днешния ден. Д-р Бойко Таков, изпълнителен шеф на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАМСП), беседва с Ерденесайкан Ядамсурен, изпълнителен шеф на организацията за дребни и междинни предприятия и департамент за взаимни политики и съгласуваност към държавно управление на Република Монголия.

Домакините в Улан Батор са поискали да се срещнат по-детайлно с методите на работа на ИАНМСП и по-специално добиването на ноу-хау за дейностите, осъществявани за интернационализация на дребните и междинните предприятия. „ Поехме ангажимент да представим детайлности към календар на предвижданите събития в България, в които те могат да вземат присъединяване. “, сподели след срещата доктор Таков. От Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия ще дават лист с плануваните панаири, изложби и изложения с присъединяване на български компании.

Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинните предприятия провежда бизнес конгрес в Улан Батор и представянето на наши МСП. Целта на форума е основаване на контакти сред бизнеса от двете страни, запознаване със спецификата и опциите на пазара в областите на минно-добивната индустрия, доставката и монтажа на сложни обекти за хранително-вкусовата и лека индустрия, преработката на кожи и кожени произведения и др.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР