За агресия в детска градина в Стара Загора сигнализира в

...
За агресия в детска градина в Стара Загора сигнализира в
Коментари Харесай

Нов скандал! Лелките от забавачката "Мечо Пух" наказали 7-годишно дете като в затвора в Гуантанамо

За експанзия в детска градина в Стара Загора алармира в обществените мрежи майка на 7-годишно дете. Малчуганът разказал, че е бил обичай от госпожата, тъй като не слушал и бягал в двора.

Заради това бил осъден, като е затворен самичък в стая, а очите му били сапунисани. Майката видяла синините, откакто през вчерашния ден отишла да го вземе. Госпожата, която била на промяна, не знаела какво се е случило. От Община Стара Загора разпоредиха незабавна инспекция в детска градина „ Мечо пух “, осведоми Българска национална телевизия.

Учителката разказала, че не е удряла детето. Било изцапано и по тази причина измила лицето му. Завела го в независима стая, с цел да беседва с него, тъй като отказало да се храни и почнало да хвърля приборите. (Наказанието прилича процедурите на принудително хранене на пандизчиите, оповестили гладна стачка в американския затвор в Гуантанамо - бел.ред.)

Иванка Сотирова – заместител кмет на Община Стара Загора: „ По-големият проблем е този белег, който е останал тук – евентуално или самото дете по изказване на учителката – детето си е удряло главичката, имало подобен фасон от време на време, когато е раздразнителен, или е блъснат – това не можем да го твърдим за жалост.

Сега от тук нататък, какво следва, следват съответни санкции. И те ще бъдат доста безапелационни и строги, тъй като в последно време всички сме доста чувствителни. Аз стоя зад това, че би трябвало да бъдем доста търпеливи към децата, изключително към децата с такива особени просветителни потребности деца “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР