За абсурдни ситуации в сметосъбирането във Варна алармираха читатели на

...
За абсурдни ситуации в сметосъбирането във Варна алармираха читатели на
Коментари Харесай

За абсурдни ситуации в сметосъбирането във Варна алармират читатели

За неуместни обстановки в сметосъбирането във Варна сигнализираха читатели на Moreto.net

В множеството случаи се касае, че при замяна на старите контейнери с нови крайният резултат са насъбрани купчини с отпадък към контейнерите.

Дали се касае за по-рядко транспортиране или пък за по-малък сбит размер на новите контейнери е мъчно да се каже, само че купчините с чували са факт на доста места.

" На това място имаше 4 или 5 контейнера. Наскоро ги смениха с два нови. Те обаче са незадоволителни и бързо се напълват. След това живущите в региона са принудени да оставят чувалчетата си със боклук към самите контейнери.

На какво станах очевидец преди дни. Идва камионът за сметосъбиране, подвигна контейнера, изпразни го и след това го стовари върху част от купчината с чували. Това се случи и с втория резервоар. И вместо да съберат чувалите и да ги изпълнят в контейнерите, след които още веднъж да ги изпразнят в камиона, просто потеглиха. Затова ли плащаме налог боклук? "
На последната спирка на номер 12 в Бриз се е образувало голямо бунище. Сега има единствено една кофа от новите, а преди бяха 4. Като се изпълни кофата всички си оставят торбите със боклук до нея и става голям куп от отпадъци които вятъра и животните разнасят. Не знам към кого да се обърна, само че в случай че вие имате опция, апелирам помогнете.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР