За 92-и пореден път недоволни граждани се събраха в триъгълника

...
За 92-и пореден път недоволни граждани се събраха в триъгълника
Коментари Харесай

Ден №92 НА ЖИВО: Европа ни чу, подкрепи и заши звучен шамр на Бойко и Гешев


За 92-и следващ път недоволни жители се събраха в триъгълника на властта – сред Министерския съвет, Президентството и някогашния Партиен дом. Исканията на митинг иращите остават същите – оставка на държавното управление на Борисов, оставка на основния прокурор, длъжностен кабинет и почтени избори, съобщи БГНЕС.

Гласуваната резолюция от Екологичен потенциал е победа за всеки от вас по настрана и за всички нас, съобщи на митинг а довечера Арман Бабикян. Ние не сме сами, а Европейският парламент и ЕНП удари гръмък пестник зад врата на Бойко Борисов. Тяхното време пристигна, съобщи адв. Николай Хаджигенов. Награбеното няма да може да се похарчи, Бойко, добави Хаджигенов.



Днес Европарламентът утвърди резолюцията в поддръжка на законността в България. Евродепутатите приканват за цялостно и абсолютно ценене на европейските полезности. Солидарност с настояванията за правдивост, бистрота и демокрация; Евродепутатите осъждат полицейското принуждение над митинг иращи и публицисти, обезпокоени са от противозаконните одити на частни предприятия; Загриженост по отношение на процеса на конституционна промяна и проектите за промени на изборния закон преди изборите; Парламентът показва страдание по отношение на „ забележителното утежняване “ във връзка с зачитането на правилата на правовата страна, демокрацията и главните права.

Други опасения включват: конституционната промяна, която би трябвало да бъде в сходство с интернационалните стандарти, вероятни промени в изборното законодателство, покрай идните парламентарни избори, преждевременно приемане на законодателство, следствия на корупцията по високите етажи на властта без осезаеми резултати, положението на главните права, да вземем за пример във връзка с подбуждащи ненавист изявления, учредена на пол и полова ориентировка дискриминация, правата на ромите и на лицата, търсещи леговище.

С този акт митинг ите в страната получиха морална поддръжка и можем умерено да кажем, че политическият пестник е за властта, а жителите на България извоюваха удостоверение за техните претенции, обявиха от Отровното трио след гласуването в Екологичен потенциал.

Всички опити за лобиране от хората на Борисов, което да прикрие истината за страната ни, претърпяха неуспех. Властта в България катастрофира и в страната ни, и в Европейския съюз. Въпреки натиска на управляващите в София, няколко депутати от ЕНП, сред които Радан Кънев, избраха да запазят съвестта си, в сравнение с да запазят подправена идеологическа взаимност. Следващата стъпка е непосредствено обвързване на отпусканите евросредства за България с върховенството на закона и равнището на корупцията. Както не един път сме казвали, всеки ден престой на Бойко Методиев Борисов в изпълнителната власт носи директни загуби за България. Хубав ден за българските жители, неприятен ден за хунтата, прибавят още от триото. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР