За 89 поредни дни граждани се събират на антиправителствена демонстрация

...
За 89 поредни дни граждани се събират на антиправителствена демонстрация
Коментари Харесай

Протестите: Ден 89 - Европа е събудена окончателно

За 89 следващи дни жители се събират на антиправителствена проява в центъра на София. Исканията на протестиращите остават непроменени – оставка на третото държавно управление с министър председател, предварителни парламентарни избори и отдръпването от поста на основния прокурор Иван Гешев, съобщи БГНЕС.
Протестът на площад „ Независимост “ е кротичък, ситуацията – спокойна, а полицейското наличие остава очевидно засилено.
 Проф. Минеков описа на Екологичен потенциал за кръвта на митингите против Борисов Проф. Минеков описа на Екологичен потенциал за кръвта на митингите против Борисов
" Основното е да опазим почтени изборите. Явно, че тези се усещат застрашени и то смъртоносно застрашени и ще създадат всичко, с цел да оцел...
На видео-екран, планиран върху постройката на Партийния дом, протестиращите сподели фрагменти от днешната проява на българи пред постройката на Европарламента в Брюксел, на който взе участие и проф. Велислав Минеков от така наречен Отровно трио.
" Европа е събудена дефинитивно ", сподели той в специфична връзка с площад " Независимост " в София. Протестиращите в столицата пък следиха онлайн дебата в Европейския парламент, засягащ върховенството на закона в страната ни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР