За 77-ми пореден ден се събраха недоволни граждани на антиправителствен

...
За 77-ми пореден ден се събраха недоволни граждани на антиправителствен
Коментари Харесай

Протестите: Ден 77 - От нас зависи какво ще се случва в България!

За 77-ми следващ ден се събраха недоволни жители на антиправителствен в центъра на София, съобщи БГНЕС. Исканията на протестиращите остават непроменени – оставка на държавното управление на Борисов, оставка на основния прокурор, длъжностен кабинет и почтени избори.
" Шест часа беше блокиран Дунав мост, поздравления. Поздравления и за нашите другари в Пловдив. Благодаря на всички към 140 000 души, които откриха време, изпитание, труд, средства, с цел да стигнат до София и да вземат участие в Третото велико национално въстание ", съобщи Арман Бабикян. " Около 27 от най-авторитетните международни медии отразиха вчерашните митинги в България. Това, което се случи през вчерашния ден беше следващият пестник по властта на Бойко Борисов, тъй като неговите министри и прислужници се занимават с това да броят какъв брой сме всяка вечер. Всеки път, в който ние решим, можем да осъществим площада от Руската черква до края на ЦУМ ", акцентира Бабикян. " Бяхме самостоятелни през вчерашния ден, тъй като бяхме дружно и от нас зависи какво ще се случва в България, по какъв начин ще живеем ние, това решаваме ние ", акцентира още Бабикян.
 Адвокати и адвокати желаеха оставката на Гешев и унищожаване на поста основен прокурор (СНИМКИ) Адвокати и адвокати желаеха оставката на Гешев и унищожаване на поста основен прокурор (СНИМКИ)
Премахване на поста основен прокурор и оставката на Иван Гешев желаеха адвокати, юристи и жители. Те излязоха на митинг пред Съдебна...
Днес от - Спиране на кражбите, Промяна и битка за правдивост, Инвестиция в бъдещето на поколенията, Икономически растеж, учреден на научни проучвания, нововъведения и цифровизация, Качество и успеваемост на държавните институции.
Хиляди жители пристигнаха на площада в центъра на София през вчерашния ден, с цел да заявят още веднъж недоволството си от ръководството на страната. Това беше и, проведено от протестиращите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР