За 72-ри ден протестиращи се събраха в триъгълника на властта“

...
За 72-ри ден протестиращи се събраха в триъгълника на властта“
Коментари Харесай

72-ри ден на протести

За 72-ри ден протестиращи се събраха в „ триъгълника на властта “ в София с призиви за оставката на държавното управление и основния прокурор, привикване на Велико национално заседание и предварителни избори. От през вчерашния ден се желае и отдръпването на Цвета Караянчева от поста ѝ на ръководител на Народното събрание.

Приблизително 100 души имаше в пространството около Министерския съвет в минутите след 20:00 часа. От така наречен „ Отровно трио “ прожектираха върху фасадата на новата постройка на Народното събрание антиправителствените си послания и фрагменти на премиера Бойко Борисов преди речите си, след които всекидневно множеството от хора се насочва на шествие към площад „ Орлов мост “. Обстановката е спокойна, бул. „ Цар Освободител “ е затворен за придвижване.

По-рано през днешния ден уредниците на демонстрациите оповестиха, че са събрали над 2 хиляди доброволци за идеята си.

И довечера във Варна жители показаха недоволството си от ръководството към палатковия лагер, с цел да изразят своята позиция, осведоми БНР. Протестиращ се е оплакал, че нападателна жена е нарязала една от палатките и е отправяла вербални офанзиви към всички.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР