За 7-ма поредна година връх Околчица във Врачанския Балкан събира

...
За 7-ма поредна година връх Околчица във Врачанския Балкан събира
Коментари Харесай

Започна седмото издание на фестивала Vola Open Air

За 7-ма поредна година връх Околчица във Врачанския Балкан събира фенове на хип-хоп музиката от цялата страна , съобщи кореспондентът на.
Фестивалът Vola Open Air стартира с осъществявания на едни от най-известните музиканти от Европа. Събитието бе посетено и от кмета Калин Каменов и евродепутата Андрей Новаков.
Седмото издание на музикалния конгрес ще продължи до 28 юли, като в селекцията са включени топ имената на белгийския ъндерграунд рапър Killamatic, холандския дръм`н`бейс продуцент LENZMAN, който ще бъде в компанията на Министерски съвет ABNORMAL SLEEPZ, американския реализатор и продуцент Illa J с плана ILLA J Live Band и новаторската група DASHE.
В рамките на програмата за посетителите са готови разнородни игри и занимания. Участие ще вземат майстори на графити изкуството, йога инструктори, цирк „ Комбино “, ще се оферират истински хендмейд предмети, а за най-малките посетители ще се погрижат приятелите от Puzzled.
За гостите на фестивала уредниците са планували обособена къмпинг зона.
Събитието е подкрепено от Фондация „ Америка за България “, Община Враца, дирекция на Политическа партия " Врачански Балкан " и " Стройрент ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР