За 60 бона у нас за първи път идва притежателката

...
За 60 бона у нас за първи път идва притежателката
Коментари Харесай

Жената с най-големите гърди в Европа идва у нас

За 60 бона у нас за първи път идва притежателката на най-големия силиконов бюст в Европа. Това е 33-годишната германка Майра Хилс, която ще забележим в новия сезон на "ВИП Брадър " като специфичен посетител, написа в. "България през днешния ден ".

Най-успешното риалити у нас и тази година ще продължи с провокациите, а мотото е: "Силиконът е кух, ние - не ".

Мадам Бешайн към този момент е дала в началото "да " на екипа на Нико Тупарев и се е съгласила за хонорар от 60 бона. На по-късен стадий хората й ще потвърдят времето, в което тя ще обитава в къщата на Нови Хан.

Русокосата германка, която се постанова с прозвището Мадам Бешайн, е притежателка на най-големия силиконов бюст в Европа. Чашките на чудовищния й сутиен са с размер Z. Истинското й име е Майра Хилс и тя е трансформирала фантазията си да има огромни гърди в болестно положение.

С помощта на няколко интервенции бюстът и нараснал от естествения B размер, до неуместния Z. Тя счита, че по този начин е демонски привлекателна и секси.

В допълнение да станат известни с изключение на Майра Хилс в новия сезон на "ВИП брат " ще вземат участие и шест български силиконки, две от които още не са дали своето "да " на продуцентите. Сред тях известни са имената на хубавиците Джулиана Гани, Дилена Димитрова, Мартина Юрукова, Галена Димова. Оферта е получила и прословутата Мис Тигрова, чието същинско име е Мая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР