За 53-ти пореден ден граждани се събраха на антиправителствен в

...
За 53-ти пореден ден граждани се събраха на антиправителствен в
Коментари Харесай

Протестите: Ден 53 - На същия площад срещу същите хора

За 53-ти следващ ден жители се събраха на антиправителствен в центъра на София, съобщи кореспондент на БГНЕС. Исканията на протестиращите, въпреки в понижен състав на площада, остават същите – оставка на третото държавно управление на премиера Бойко Борисов, последвана от предварителни парламентарни избори, както и отдръпването от поста на основния прокурор Иван Гешев.
" Добре пристигнали на същия площад, против същите хора ", поздрави протестиращите Арман Бабикян, който прикани всички да вземат участие в антиправителствените демонстрации на 2 септември, когато е първото съвещание на Народното събрание за новия политически сезон. " Ще са нужни доста метли, с цел да изметем толкоз доста отпадък ", съобщи той.
 Антиправителствените митинги не престават в Пловдив, ще има и автошествие Антиправителствените митинги не престават в Пловдив, ще има и автошествие
Антиправителствените митинги не престават и през днешния ден. В Пловдив по обяд се провежда автошествие, което се чака да обиколи централните...
Импровизираната естрада на фонтана пред Президентството, където от първите дни на митинга апели насочат представителите на така наречен Отровно трио, още веднъж е отворена за всички жители, които желаят да ревизират ораторските си качества и да насочат обръщение.
Остават и блокадите на трите основни кръстовища в центъра на София – при Партийния дом, при Ректора на Софийския университет и на Орлов мост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР