За 4К телевизорите можем да кажем накратко, че са бъдещето,

...
За 4К телевизорите можем да кажем накратко, че са бъдещето,
Коментари Харесай

Най-добрите оферти за 4K телевизори

За 4К тв приемниците можем да кажем в резюме, че са бъдещето, което към този момент е тук. В момента те са изключително известни в Съединени американски щати и в актуалната публикация ще ви представим някои от най-хубавите предложения качество-цена за тези тв приемници, които има оттатък океана, систематизирани от. Разбира се, вие също можете да си ги закупите и поръчате онлайн.

Топ офертите:

TCL 6-серия

Моделът TCL 6-Series R635 е добър вид, в случай че търсите баланс сред цена и продуктивност. Моделът Roku от последно потомство има QLED панел, само че отива една стъпка нагоре с Mini LED подсветка, която носи още по-добра бляскавост и контрастност. 55-инчовият модел сега се продава в Amazon за към $698 което е съвсем най-хубавата цена досега за известния модел 6-Series.
 Новият LG OLED тв приемник към този момент е на българския пазар
Новият LG OLED тв приемник към този момент е на българския пазар

Най-новите OLED тв приемници впечатляват катто потребителите, по този начин и софтуерни експерти

Ако предпочитате по-новата 6-Series — която поддържа HDR10 Plus и 4K игри при 120Hz, както и гласови команди на Гугъл Assistant със свободни ръце и интерфейса на Гугъл TV — 55-инчовата настройка сега се предлага за $699,99. 65-инчовият модел се продава в Amazon за $999,99, което е покрай най-хубавата цена, която сме виждали досега за по-голямата настройка.

Най-добрите по-бюджетни предложения:

4K HDR FIRE TV издание на INSIGNIA

Не е нужно да харчите цяло положение за 4K телевизор; в случай че похарчите $500 или по-малко, можете да получите 4K тв приемник с положително качество на изображението и функционалности. Fire TV от серията F30 на Insignia е идеалният случай, който поддържа HDR10, HDMI eARC и основани на Alexa гласови команди посредством включеното отдалечено. 4K комплектът също по този начин обезпечава достъп до Apple TV Plus, Disney Plus, Hulu и множеството други известни приложения за стрийминг.

В момента можете да закупите 65-инчовата версия на смарт тв приемника за $349,99. Ако предпочитате по-малък тв приемник, можете също да вземете 50-инчовия модел за $239,99 в Amazon или 55-инчовата настройка за $269,99.

Най-добрите предложения за OLED тв приемници:

OLED тв приемниците оферират най-хубавото качество на изображението, което можете да получите в всеобщ тв приемник, и доста от тях бяха мощно понижени по време на Черния петък. Ако обаче сте пропуснали тези разпродажби, въпреки всичко може да имате още един късмет да сключите добра договорка, защото доста от най-хубавите модели сега към момента се оферират с отстъпка.

В момента се оферират отстъпки от разнообразни размери на началното равнище A1 OLED на LG . 55-инчовият се продава за срамежливи $950 ($50 отстъпка) в Amazon, което е с към $80 повече от най-хубавата цена на бюджетния OLED досега. Междувременно 48-инчовият също се продава за $699,99.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР