За 43 000 евро човек може да си купи чисто

...
За 43 000 евро човек може да си купи чисто
Коментари Харесай

43 000 евро за една седалка

За 43 000 евро човек може да си купи чисто нова Е-класа на Mercedes или четири броя Skoda Fabia непосредствено от шоурума. Има и различен метод да бъде изхарчена тази сума за покупка на средство за напредване, само че неговият „ пробег “ е стеснен от стените и вратите на дадена стая или офис. Този шокиращо безценен едноместен модел е паркиран в емблематичния шоурум на Rolls-Royce в тузарския лондонски квартал „ Майфеър “ до най-луксозната лимузина в света Rolls-Royce Phantom.

 27-1a-6kol

На знатния адрес минувачите могат да зърнат през стъклената витрина една седалка с четири колела, която коства тъкмо 38 000 английски лири (около 43 000 евро). Става въпрос за най-иновативният и високотехнологичен стол Elysium R, създаден в мощно лимитирана серия от 18 екземпляра. Той обезврежда гравитацията и издига комфорта на непознато до момента равнище посредством флотационна терапия.

 27-2-6kol

Който седне в стола, релаксира като в условия на безтегловност с помощта на неповторим механизъм, конструиран след дългогодишна научна работа от експерти по кинетиката на човешкото тяло. Тялото се движи безусловно тихо при нулева гравитация за пълноценна отмора и баланс.

 27-4-6kol

Подвижните подлакътници са направени благодарение на 3D технология, с цел да следват контурите и извивките на лактите. Използваният гел имитира твърдостта и гладкостта на човешкото тяло. Основната част е тапицирана в извънредно качествена черна анилинова кожа от шведски добитък. Така столът Elysium R е напълно естествено продължение за офиса или дома на хора, които се возят в Rolls-Royce.

 27-3-6kol
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР