За 40 лева можем да направим първото море по време

...
За 40 лева можем да направим първото море по време
Коментари Харесай

40 лева ол инклузив на морето за 24 май

За 40 лв. можем да създадем първото море по време на идните почивни дни към 24 май, откри инспекция в уеб страниците за групово извършване на покупки, пишв "Монитор ". Това е цената, която е оповестил четиризвезден хотел в курорта Златни пясъци. Срещу тази сума можем да прекараме една нощувка в първокласния хотел на база ол инклузив, както и да употребяваме вътрешния отопляем басейн на хотела, фитнес зала, сауна и джакузи.

За да привлекат повече клиенти хотелът даже е подготвил специфични вечерни стратегии за гостите си – българска фолклорна вечер, ориенталско шоу, латино танци и караоке.

В Слънчев бряг пък за 5 лв. от горната страна можем да отседнем за две нощувки, като домакините ще ни нагостят единствено със закуска. Ако желаеме и вечеря, то цената скача на 59 лв. на човек. Ваучерът включва още гратис прилагане на басейн, шезлонг, сауна и фитнес.

За тези, които считат, че нашето Черноморие още не е уместно за плаж, то гръцките хотелиери също са пуснали много преференциални оферти. 172 лв. би ни излязла тридневна ол инклузив почивка в Касандра. Тази цена обаче е годна, в случай че създадем резервацията си до 15 май. Не би трябвало да забравяме обаче, че чадърите и шезлонгите по плажовете в южната ни съседка са изцяло безвъзмездни, като единственото изискване, с цел да се опънем на плажа, е да си поръчаме нещо от бара.

За да запълнят местата си някои от по-скъпите хотели в Гърция даже са смъкнали цените си с 50%. Така вместо за 455 лв., то можем да прекараме Деня на славянската книжовност и просвета против 225 лв. в четиризвезден хотел в Урануполи. Отново в цената влиза цялостно изхранване, а съгласно обявата комплексът се намира на плаж систематизиран с така наречен „ Син байрак “ - отличие, което прави оценка линиите за качеството на морската вода, екологичност, сигурност, услугите и удобствата.

Ако пък сме почитатели на планината, в този момент е моментът да се възползваме от ниските цени, които са пуснали хотелиерите по зимните ни курорти. Разбира се, ски няма да можем да караме, само че пък за сметка на това можем да се порадваме на зеленината и да се поглезим в някой първокласен спа център. Хотел в Банско ни желае 45 лв. за една нощувка, като в тази цена влизат и закуска, обяд и вечеря на блок маса, както и питиета по време на храненията. Освен това целият спа център ще бъде на наше разположение, а до момента в който ние си почиваме децата ще могат да се забавляват в специфичен детски ъгъл с аниматор. 28 лв. на човек ще би трябвало да извадим от джоба си, в случай че желаеме да отседнем в Пампорово, само че без да употребяваме спомагателни улеснения.

Туроператорите оферират и екскурзии и до други точки в България. Такива са да вземем за пример Велинград, Мелник, Велико Търново, Панагюрище, както и възрожденските ни градчета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР