"За 29 години този преход създаде политико-олигархичната прослойка от всички

...
"За 29 години този преход създаде политико-олигархичната прослойка от всички
Коментари Харесай

Нинова: Намек за прокурорско погалване на вожда възпламени шайката

"За 29 години този преход сътвори политико-олигархичната каста от всички партии, за която няма значение кой е на власт, значимо е да си на хранилката ", разяснява председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Нинова още веднъж разкритикува ръководещите за срутва на Търговския указател. "Изисква се голям гений, с цел да успееш за 10 дни да сринеш Търговския указател и да блокираш икономическия живот в страната, да ти банкрутира клон на застрахователно сдружение и да ограбиш 250 000 души, френската лаборатория да ти каже, че няма чума, откакто си избил животните на хората, и да обявиш, че през октомври ще вдигнеш цената на газа с 15 % ", уточни соцлидерката.

Тя се спря и на брифинга на ГЕРБ и изказванията на депутатите Тома Биков и Александър Ненков. "Вчера беше забавен ден. Само намек за прокурорско погалване по главата на вожда възпламени дотам шайката, че не помниха какво споделя един от тях през 2013 година: "Дойде време да платим сметката за цирка, който ни обезпечи Бойко Борисов. Все по-често ще се сещаме за "Буда " и ще осъзнаваме, че страната ни се ръководи от второкласен престъпник. Борисов би трябвало да лежи в пандиза ", означи Нинова във "Фейсбук ", очевидно цитирайки ексдепутата от ГЕРБ Антон Тодоров.

И добави: "Ето за тези метаморфози, непоследователност, ползи, пари, власт и цинизъм на прехода ви предлагаме диалог и воля да ги спрем във "Визия за България "
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР