За 27 пореден път престижното списаниe Vanity Fair създаде специална

...
За 27 пореден път престижното списаниe Vanity Fair създаде специална
Коментари Харесай

Корица на Vanity Fair се превърна в произведение на изкуството

За 27 следващ път влиятелното списаниe Vanity Fair сътвори специфична холивудска корица, с която да означи миналата година! Тя е дело на фотографите Пиерпаоло Ферари  и Маурицио Кателан, който през 2019 година стана известен със нетипично произведение на изкуството – залепен на стената с тиксо, който бе оценен на рекордната сума от 120 000 $. „ В духа на тяхната артистичност Vanity Fair се сплоти с известните  концептуални актьори, с цел да основат ослепителна фикция в чест на тези визионери, с които работят, учат се и осветяват пътя напред “, гласи формалното послание на списанието. Сред тях са актьорите Чарлийз Терон, и Саша Барън Коен, както и баскетболистът Майкъл Джордан.
               

Необичайният метод на артистите е повече от ослепителен – по ексцентричен и забавен метод Кателан и Ферари са съумели да запечатат 10 от най-големите, които – по думите на редакторите на списанието – „ са дали проблясъци на вяра и човечност през една сюрреалистична година “.

„ Корицата на холивудското издание обичайно е огромна продукция и тази година, колкото и да е необикновено, обстановката беше по-различна “, написа редакторката Радхика Джоунс. „ 27-ият брой е съществува, с цел да отпразнува Холивуд и да покаже неговата еволюция, като в същото време акцентира нашите 10 ярки звезди. Те помогнаха да се разширят границите на развлечението и историите, които могат да се " предадат ", без значение дали в театъра, в малкия екран, или някъде сред тях “, добавя Джоунс.

Заради от ковид, събирането на толкоз доста хора на едно място е изключително огромно предизвикателство, по тази причина фотосесиите са се случвали на 10 обособени места в 6 града на 4 континента, а всичко е продуцирано и обработено онлайн. Самият Ферари даже режисирал от Коста Рика! Можете да видите повече за продукцията в идващото видео:
              

Какво звездите са се справили с локдауна? Прочетете на идната страница
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР