За 25 години в затвора отива за убийство Красимир Каменов

...
За 25 години в затвора отива за убийство Красимир Каменов
Коментари Харесай

Убиец рецидивист влиза в затвора за 25 години

За 25 години в пандиза отива за ликвидиране Красимир Каменов от свогенското с. Осеновлаг, реши врачанския областен съд. Убиецът би трябвало да заплати кръвнина от 70 000 лева за брачната половинка и по 50 000 лева за двете дъщери на жертвата.

Зловещото ликвидиране бе осъществено в нощта на 20 против 21 март в Мездра м.г. Във съдбовната вечер Красимир Каменов и неговият другар по чашка Цветан Йотов- Сапуня се засекли в квартална механа в железничарския град. Когато парите им за ракия свършили, сътрапезниците решили да си допият в дома на Йотов където домакина извадил вино. Преди бутилката да бъде пресушена мъжете се скарала по някакъв мотив.

По-младият Красимир повалил съперника си на пода, а по-късно бил, ритал и скачал по гръдния панер на жертвата си. В резултат на побоя Цветан умрял, а при аутопсията било открито, че повода е счупено ребро, пробило белия му дроб.

В продължение на съвсем седмица Каменов се укривал в запустена кошара в покрайнините на близо до Мездра село. Каменов е с дебело престъпно досие, лежал е и преди в пандиза за две умишлени убийства и блудничество в Своге и Мездра.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР