За 24-ти път на брега на Черно море ще се

...
За 24-ти път на брега на Черно море ще се
Коментари Харесай

Фотоваканция събира майстори на обектива

За 24-ти път на брега на Черно море ще се съберат фенове и професионални фотографи за следващото издание на "Фотоваканция ". В дните сред 3 и 9 септември в курорта Камчия ще се проведат голям брой изложения, лекции, диспути, презентации и демонстрации, уъркшопове, състезания. Срещата с топ фотографи, най-хубавата техника и множеството креативен провокации трансформират "Фотоваканция 2018 " в едно от най-чаканите събития. Тази година участниците ще имат опцията да работят с едни от най-изтъкнатите фотографи у нас. Поканата на уредниците са приели Александър Новоселски, който ще изнесе лекция за тънкостите на комерсиалната снимка, Енчо Найденов и Яна Пенева ще предизвикат с лекции и фотосесии на тематика портретна снимка, а концептуалната снимка ще разнищи един от корифеите в този род Любомир Сергеев.
Любителите на въздушната и пейзажната снимка ще имат опцията да работят с Явор Мичев. В последния ден акцент ще бъдат "Пейзажи на плажа " с отличения в състезанието "Sony World Photography Award " Веселин Атанасов.
Участниците ще работят в професионално студио, ще могат да тестват модерна техника, ще разполагат с модели, които ще се включват в креативните им задания. В програмата са още доста полемики, изложения, креативен работилници.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР