За 24 часа болката изчезва: Друг лек не ви е

...
За 24 часа болката изчезва: Друг лек не ви е
Коментари Харесай

За 24 часа болката изчезва: Друг лек не ви е необходим

За 24 часа болката изчезва: Друг лек не ви е нужен

Болките в коляното и ставите изчезват за 1 ден: елементарна рецепта, която можете да си приготвите сами.

Въпреки че нормално се появяват при хора в преклонна възраст, поради стареене на сухожилията и ставите, болките също могат да се припишат на неправилната стойка или носенето на несъответствуващи обувки дълго време. За благополучие тук ще откриете ефикасна естествена рецепта, която може да ви помогне.

Тази рецепта се състои от съставки, богати на бромелаин, витамин С, силиций и магнезий, които освен успокояват болните колене и глезени, само че укрепват сухожилията и ставните връзки.

Съставки: 1 дребна чаша вода, 1 дребна чаша овесени ядки, 1 дребна чаша портокалов сок, 2 дребни чаши кубчета ананас, 1 чаена лъжичка канела, половин дребна чаша нарязани бадеми, малко мед.

Начин на подготвяне:

Поставете овесените ядки в съд с вода и ги оставете да се варят за няколко минути. След това ги оставете да се охладят, преди да ги поставите в блендера.

Добавете ананаса, бадемите, канелата, портокаловия сок и малко мед на усет. Разбъркайте добре, прибавете малко вода, до момента в който получите мечтаната компактност.

Приемайте сместа всекидневно и болката ще изчезне, а вашите стави, сухожилия и връзки ще станат по-здрави, настояват тези, които са я пробвали. Ще почувствате огромно усъвършенстване на идващия ден.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР