За 22 филма киновселената на Marvel доказа, че комиксите не

...
За 22 филма киновселената на Marvel доказа, че комиксите не
Коментари Харесай

Кой е най-скъпоплатеният Отмъстител

За 22 кино лентата киновселената на Marvel потвърди, че комиксите не са единствено за деца, а могат както да радват, по този начин и да разплакват хора от всевъзможни възрасти.

Какви върхове сложи " Отмъстителите: Краят " в България

Доста мощен старт

Всеки филм със супергерои на Marvel обезпечава на студиото солидна облага, а " Отмъстителите: Краят " крачи решително към това да се трансформира в най-касовия филм на всички времена, изпреварвайки " Аватар ".

" Отмъстителите: Краят " стори немислимото

Ето на това му споделят доходи

Всичко това обаче значи, че актьорите също взимат солидни хонорари за труда си. Според The Hollywood Reporter, Крис Хемсуърт се е договорил за 15-20 милиона $ на филм за присъединяване си в " Отмъстителите: Война до безкрайност ", " Отмъстителите: Краят " и бъдещи филми на Marvel.

Крис Евънс също може да се похвали със същите възнаграждения за последните два кино лентата. Скарлет Йохансон пък ще прибере 20 милиона $ за независимия филм за Черната вдовица.
 Снимка 420279

Абсолютният първенец обаче е Робърт Дауни Джуниър . Железният човек се е сдобил с чек за 75 милиона $ за присъединяване си в " Отмъстителите: Война до безкрайност ". За епизодичните си появи в " Спайдърмен: Завръщане вкъщи " (2017 г.) пък е взел 5 милиона $, а работата му по кино лентата е била едвам три дни.

Унищожи ли Танос Гугъл

Доста крепко

Елизабет Олсен, Антъни Маки, Себастиян Стан и Джеръми Ренър са подписали обособени контракти за сериалите с тяхно присъединяване, които ще бъдат пуснати в Disney+ , само че не се знае на каква стойност.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР