За 22-а поредна година Община Мездра организира през лятната ваканция

...
За 22-а поредна година Община Мездра организира през лятната ваканция
Коментари Харесай

През лятната ваканция в Мездра ще се проведат плувни курсове за ученици

За 22-а поредна година Община Мездра провежда през лятната почивка плувни курсове за възпитаници от I до VII клас. Обучението ще се организира през интервала 29 юни до 4 септември 2020 година в хотелски комплекс “Долче Вита”. Спортните занимания ще бъдат водени от квалифицираните инструктори Дилян Маринов и Христо Иванов.
Плувните курсове ще протекат в пет смени, всяка с дълготрайност 10 дни. Първата промяна е от 29 юни до 10 юли, с ръководители от ОУ „ Св. св. Кирил и Методий”, втората - от 13-и до 24 юли, с ръководители от СУ „ Иван Вазов “, третата - от 27 юли до 7 август, с ръководители от ОУ Христо Ботев “, четвъртата - от 10-и до 21 август и петата - от 24 август до 4 септември, с ръководители от Центъра за поддръжка за личностно развиване (ЦПЛР). Обучението е всеки работен ден от 10 до 12 часа.
В края на всяка промяна участниците в курса ще получат документ за сполучливо приключено образование, който удостоверява добитото от тях равнище на плувни умения - първо, второ или трето.
Таксата за плувния курс е 35 лева на промяна (2 лева за наем на басейна и 1.5 лева за заплащане на инструкторите).
Община Мездра обезпечава превоза и медицинския контрол. Записването за плувните курсове става всеки работен ден от 8 до 12 часа в Центъра за поддръжка за личностно развиване в някогашния Младежки дом.
Инициативата „ Плувно лято” се осъществя от Община Мездра годишно от 1999 година насам. В досегашните 21-о издания на курсовете в тях са обхванати към 2 100 начинаещи плувци.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР